Miért a Bestraw a VALÓDI BIO SZÍVÓSZÁL?

Legutóbbi bejegyzésünkben bemutattuk, hogy miért is gondoltuk úgy, hogy fontos lenne egy új szívószál alternatíva piacra vitele.

Ha esetleg nem olvastad volna, itt megtalálod: http://www.bestraw.eu/miert-a-bestraw-…di-bio-szivoszal/

Abban a bejegyzésünkben leírtuk, hogy milyen problémák vannak a jelenleg piacon és köztudatban lévő “bio” szívószálakkal.. most nézzük meg miért gondoljuk úgy, hogy a mi fejlesztésünk megoldást jelenthet az említett problémákra.

A könnyebb összehasonlíthatóság kedvéért ugyanazon pontok mentén fogunk haladni, mint az előző bejegyzésünkben.

Nézzük tehát, mit tud a Bestraw szalmaszívószála:

  • Termékünkben egyáltalán nincs jelen műanyag. Sem általános formában sem microműanyagként. Csak és kizárólag szalmából állnak szívószálaink. Egyszerű, de nagyszerű, igaz?
  • Szalma szívószálaink alapvetően egyszeri használatra vannak optimalizálva (Mindjárt kitérünk arra is, hogy ebben az esetben miért nem hátrány ez. 🙂 ) Tehát nincs felesleges mosogatás, és vízpazarlás. 
  • Az első pontban már “kihasználtuk ezt az ütőkártyát” de annyira jó, hogy nem tudjuk abbahagyni. A mi szívószálunk csak és kizárólag 100%-ig szalmából áll, méghozzá olyanból, ami bio és regeneratív gazdálkodásból származik-
  • Termékünkhöz különleges vegyszermentes fertőtlenítési technológiát használunk, amely emellett még teljes mértékben gépesített is, úgyhogy gyakorlatilag lehetőség sincs a szennyezettségre.
  • Szívószálaink darabolását, méretre vágását olyan gépekkel végezzük, melyekkel biztosra mehetünk azt illetően, hogy senki száját, nyelvét, ínyét nem fogja megsérteni.
  • Mivel termékünk 100% szalma (igen.. ez itt is rendkívül fontos szerepet játszik) így gyakorlatilag olyan könnyen és természetesen bomlik le, mint egy közönséges fűszál. 🙂 Kellhet ennél jobb bio alapanyag?

Mindezekért gondoltuk úgy, hogy elhozzuk végre azt a BIO szívószálat, amire a környezettudatos társaink és a Földünk is annyira vágyik.

Ha érdekelnek újdonságaink, és követni szeretnéd a történetünk kibontakozását kövess minket Facebookon: https://www.facebook.com/BeStrawOfficial vagy Instagramon: https://www.instagram.com/bestraw2020/.

Leave a Reply

Your email address will not be published.