Megjelent bemutatkozó videónk!
Bemutatkozó videónkban szerettük volna megmutatni nektek mindazt, amiért mi, mint Bestraw jelen vagyunk.
– Megosztani veletek a sok szépséget, ami körülvesz minket, a természeti környezetet, amit úgy gondoljuk, hogy nemcsak érdemes, de kötelességünk is megvédeni.
– Megmutatni azt, ami ellen harcolunk, azaz a vízpartokat, vizeket és úgy általában a Földet ellepő szemétszigeteket, aminek mint tudjuk a legnagyobb részét a műanyagszemét teszi ki. Ez a sajnálatos jelenség manapság nem titok, és  már nagyon sokunk szemét és lelkét bántja, de úgy gondoljuk meg kell ragadnunk minden alkalmat, hogy felhívjuk rá a figyelmet!
– És végül, de nem utolsó sorban be akartuk nektek mutatni az eredeti Bestraw megoldást, ami nem takar mást, mint VALÓDI BIO SZÍVÓSZÁLAT.
Hiszen mi hisszük, hogy Földünk túlságosan értékes ahhoz, hogy ne tegyünk meg mindent a megóvása érdekében. 🌱
Szerencsére ma már nem igaz az, hogyha környezettudatosak szeretnénk lenni, le kell mondanunk olyan kényelmi tényezőkről, mint pl. a szívószál, hiszen technológiánknak köszönhetően már a teljesen organikus szalmából készült szívószál is elérhető lehet bárki számára.
Ha felkeltettük az érdeklődésed, bemutatkozó videónkat itt találod: https://www.facebook.com/BeStrawOfficial/posts/220521653146289
Ha te is zölden gondolkozol, és érdekel ez az új alternatíva tarts velünk! Újdonságainkat folyamatosan nyomon követheted Facebook oldalunkon itt: https://www.facebook.com/BeStrawOfficial vagy Instagramunkon: https://www.instagram.com/bestraw2020/.

Leave a Reply

Your email address will not be published.